Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onDa

ting
människor
energier finns
frågan är
HUR kan vi så lätt låta den ta över i världen
gång på gång på gång
om och om igen
samma saker
olika platser
tider
men ändå samma
VAD FAN är det som gör att vi som kallar oss goda
bra
låter det hända? igen och igen?
är det onda större???
fler och mer?
vill inte tro det
men man undrar ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-20 19:22



Bookmark and Share


  aol
Ja det är en ständig kamp som böljar,
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP