Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv avskyr jag verkligen födelsedagar. Inte bara andras födelsedagar utan även mina egna. Jag vet aldrig vad jag skall ge bort till mig själv och ännu värre är det ju att försöka pracka på folk vad jag själv helst hade velat ha.


Dagens parafras - sångtext





Med enkel tulipan
uppå bemärkelsedan
jag har den äran
jag har den äran
att dig genera

jag är en liten diplomat
som får så tokigt med mat
för de jag bor hos
för de jag bor hos
de är helt knäppa

jag får politik varenda dag
men det vill jag inte ha
för jag vill ha brännvin
ja jag vill ha brännvin
och kunna steppa




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP