Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en sådan där cykel där hjulen går att byta ut mot dubbdäck, fast då får jag inte cykla på Hornsgatan i Stockholm och det känns ju litet kymigt, tills jag kom på att det ju går att sätta på vingar och mopedmotor.


Jägaren och byltet




Jag var på
jakt efter ett
renoveringsobjekt och efter

många om och
men hittade jag
det också. Senare

vi fick barn
tillsammans och då
började jag som

längta efter ett
nytt objekt. Jag
har hört att

det inte är
helt ovanligt att
det är just

på det viset
när en känner
sig helt färdig.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-21 20:18



Bookmark and Share


  marianela
Konsumera mera, ändra, förändra #livet
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP