Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoPpaS

önskar
vet
och tror
fastän det är skadat där inne i
men va fan
vet ju också att dom mest markabla sår kan läka
ärr blir ju alltid men det är väl sånt man får leva med
kanske
fast åandra sidan
vem vill ha någon fullklottrad med ärr?
på utsidan går väll an
men på insidan?

men igen
jag vill ju
tycker människor utan ärr är lite konstiga
tänker mest att det måste vara något skumt
typ att dom döljer någon
så jag vill ju
men det är ju en annan sak såklart
för vem vill vara jag
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP