Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jäVla gnälL

fy
mmm
avskyr dramatiska gnälliga människor
gnäll!!!
ni hör ju

tror mest det handlar om
att dom påminner om
mig
skamligt nästan att tänka på
HUA lixom
JAG sån?
mmm

tyvärr lilla pinsamma du

skärpning!!
bli klar någon jävla gång!

mmm.. SKA!!
bara svårt ju
tycker ju SÅ mycket om




Fri vers av kråkan VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP