Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ett år

Ett år har gått
Ja, tiden har flugit förbi
Men såren så öppna
Finns dock kvar ändå
Och det blöder ännu
Jag saknar dig, och du...

Jag sökte dig
Fann en bild
Du ser så vacker ut
Jag är chockad och blind
Kan knappt hålla hjärtat på plats
För det hoppar och dansar
När jag läser ditt namn
När jag ser dig le

Det är svårt att förstå
Och acceptera
Att jag aldrig får se dig igen
Men du...

Jag saknar dig




Fri vers av Spontanpadde
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-08-23 23:48



Bookmark and Share


    Jagbarafinns
Otroligt vackert
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Spontanpadde
Spontanpadde