Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära gränsen till det omöjliga föds framtiden




Kanske måste vi leva
nära gränsen till det omöjliga

om nya drömmar ska födas
nya tankar springa fram

måhända måste vi lämna
det givna - det förutsägbara

så att livet blir ett torg
där människor kan mötas

utan det förflutnas
gråa skuggor
över sina ansikten

och framtiden ta emot oss
bara några andetag bort




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-24 08:51



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
mycket fin text Michaela
2014-09-05

  Lehva VIP
Tänkvärd, vacker text.
2014-08-26

  walborg
Tänkvärt
2014-08-26

  ResenärGenomLivet
Tycker mycket om dina tankar här...
2014-08-24

  Lars Hedlin
JA att bejaka alla känslor som är och ödmjukt ta emot det vi får!
2014-08-24

  lodjuret/seglare VIP
En text med så förtröstansfullt innehåll samt så väl formulerad att läsaren nog väl kunnat önska sig den skrivits med hennes egen penna, tänkts ut av egna huvudet, fötts i och sprungit ur just hennes själ.
2014-08-24

  stig wikman
VACKER TANKE
MICHAELA.
KRAM Å VARM APPLÅD.
2014-08-24

  KattenKin VIP
Så vackert formulerat, verkligen wow!
2014-08-24

  Peter Olausson VIP
framtiden bara några andetag bort: väl formulerat, och så sant!
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius