Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rasmus var min Lycka,Solstråle*


Rasmus var Det Bästa för mig

DÅ:Var livet Alltid Glatt,Lätt på alla sätt,vis
Lyckan,Glädjen var Stor i mitt hem
När katten Rasmus önskade bo hos mig som Huskatt

Rasmus var:Smart,Social,Alltid Glad,Snäll,Kramgo
Fotogénique,Självständig,Matglad,mm

Min Lycka Försvann En Dag då Rasmus tog sitt sista Andetag
Fredagen den 1/8-2014**11*År*Ung*

Rasmus du Fattas mig

Hur Ska det gå att sova i Natt
Utan min Käraste Katt

*TACK RASMUS*
För Alla Underbara,Glada
11 ÅR*Vi fick Uppleva Tillsammans
DU och jag
irene**du finns i mitt HJÄRTA*

Gbg.28/8-14 av:I Åberg.






Fri vers av Irene Åberg
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-28 10:08



Bookmark and Share


  Connie
Beklagar djupt, men Rasmus vakar över dig min vän!
2014-10-28

  jenny mariana
djur är en trogen valese. som är ärlig och ger dig kärlek och väntar alltid på dig.
oftas kan man känna av dem när de gått vidare till andra sidan.
det gjorde jag med min katt murre.
jag kände på nätterna hur han hoppade upp till mig i sängen. kände i bland hur han strök sig mot mitt ben i soffan.
de kommer och tittar till en.
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg