Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att dö levande

du sitter på kanten av sängen
blott i morfin och ensamhet
här bredvid står jag och ser på
hur dina konturer suddas ut
av det som en gång var du

du väljer att dö levande 
istället för att leva döende
du trycker undan
men kan inte fly

det faller en stilla tår
för alla de minnen 
som du gett mig och
som jag tar med mig

och även om du lever
och även när du dör

så finns du kvar
här inom




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-29 23:28



Bookmark and Share


  walborg
så fin skrivet
2014-10-31

  ia VIP
blir mållös....
ord som sliter sönder, inuti
du bryter ner en känsla i små molekyler tills det endast finns tårar kvar.
Grymt bra skrivet!!!!!!
2014-09-01

  Sleepybulldog
Fin text.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric