Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Min SOLSTRÅLE*

VITA
Tassar
Tasande
i
mitt
Hjärta*
Minne*
Sinne*

God-Natt God-Natt
Min Älskade Katt*

RASMUS*

min Bästa Vän i Livet
min Lycka Solstråle
*TACK FÖR 11 UNDERBARA ÅR*

Gbg:3/9-14 av:I.Åberg








Fri vers av Irene Åberg
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-03 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg