Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart 6 år sedan jag miste henne


Jag bär henne



Hon är som ett smycke på mitt bröst
som jag sluter handen om till tröst

I mitt minne ligger hon nära

som en dyrbar pärla




Fri vers av bittemi VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-06 09:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fint skrivet om en kär saknad!
/kram
2014-09-10

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns och känslan känns väl igen...fint skrivet...
2014-09-08

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!
Tankarna går till min dotter.
2014-09-06

    ej medlem längre

Berörande vacker
i både tanke och ord ....
2014-09-06

    ej medlem längre
vackert. och tröstande.
2014-09-06

  Angela Bohlin VIP
Starka känslor som berör
2014-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt berörande i hjärteroten. Om att mista och bära i minnet.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP