Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsända






Utsända

osynliga i dansen
stumma i sången

närvarande

ler i ditt skratt
gråter i din tår

omsluter i faran

Stegen

strax innan båten lägger ut
ska vi förnimma

i Ordet
och den nya sången


att just då vi passerar gränsen
får vi nya ögon
och ser

den uträckta handen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Michaela Dutius
Läst 422 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-07 08:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så underbart fint ordat om hur ett liv är /kram
2014-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och tröstande...
2014-09-08

  anits VIP
Så fint och mycket hoppfullt skrivet!
2014-09-08

  Lärling
Mycket fint och hoppfullt!
2014-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra bilder med dina ord!

Grattis till placeringen!
2014-09-07

    Bodil Sandberg
Superfint och jättevacker poesi..värmer berikar själen och bär trygga wibbar
2014-09-07

  Maria T
och hör den nya sången
2014-09-07

  stig wikman
UNDERBAR
POESI .

KRAM TILL MICHAELA.
2014-09-07

  Lars Hedlin
MAgiskt fint!
2014-09-07

  louisegirl
Njuter in mystiken i din underbara text..
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius