Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min bästa vän.


Bortglömt vänskap

Det var inte såhär det skulle bli,
det skulle inte bara vara jag,
det skulle vara vi.

Men du har andra vänner nu,
Jag föll i glömska,
och det förstår man ju.

Men jag saknar oss ändå.
Det kan du väl förstå?




Fri vers (Fri form) av Misskittenz
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-07 22:08



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Så enkelt och rättframt skrivet! Det gillar jag.
Och jag vet precis hur det känns...
2014-09-13

  Angel of love
Berörande text. Tomhet och saknaden känns.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Misskittenz