Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenad (haiku)

 

På väg mot sjön
går samma väg
som sopbilen tog

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 10:45



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin kontrast!
2014-09-10

  Gunwale VIP
Man kanske ibland går ut just för att "återvinna" sig själv...
2014-09-09

  Deva
Kontrasten mellan en skönhetsupplevelse och den krassa verkligheten;-)
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H