Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora i det lilla

Allvaret i ögonblicket.
Det mjuka i blicken.
Stunden i handen
Medans formen försvinner.
Vardagens små kristaller.
Helgens alla pauser.
Överallt finns det.
Om vi ser varandra.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 21:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så :) Mycket mycket bra :)
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP