Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen var det Italiens GP på klassiska Monza, Ferraris hemmaplan. Loppet bjöd på många spännande fighter och omkörningar. Den före detta Ferrari-föraren Massa i Williams-overall fick kliva upp på prispallen som tredje man och ta emot folkets jubel.


Formel 1-haiku - Del 13

 

Förarna går
längs nymålad bana
ännu bara torsdag


Monza
Ferrari-föraren vinkar
till rödklädd publik


Kör om
blir omkörd
kör om igen


Publikhavet rött
tjuren
stångar sig fram


På prispallen
förarna tackar publiken
på italienska


Rörd till tårar
en föredetting tar emot
folkets kärlek

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-10 11:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skön beskrivning i haikuform(-el)
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H