Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt ansikte

I dina djupa linjer
skriver livet

varmt tecknar det
kring dina ögon

Blottlägger

smärtdjupet

glädjedjupet


De vackraste orden

läser jag

i den vackraste dikten,


ditt ansikte


















Fri vers av bittemi VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-13 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ömt, vackert och mycket kärleksfullt...
2014-09-18

    Birgersdotter VIP
Underbart.
2014-09-16

  Palett
Stor ömhet i din vackra text.
2014-09-16

  Bibbi VIP
Jättefint.
2014-09-14

    ej medlem längre
Åh så fint, älskar de sista raderna, bokmärker.
2014-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt i ömhet skriven!
2014-09-13

  Lars Hedlin
Så fint och ömt!
2014-09-13

  Sanna Forsman
Härligt varm och innerlig. Tycker mycket om!
2014-09-13

    ej medlem längre
Bravo! Kram
2014-09-13

  Änglaögon
Denna är fantastiskt fin, sparar.
2014-09-13

    ej medlem längre

Verkligen
en dikt att fästa på minnet,
insiktsfull och mycket vacker ...
2014-09-13

  Lehva VIP
Vilken vacker dikt med ett fantastiskt avslut.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP