Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redbird

Mina revben krymper
över hjärtat
likt taggtråd
som håller en liten,
liten fågel
fången




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-12 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn