Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Så gärna vill jag
att någon stannar
och lägger örat mot min mun
för min röst är så tunn
och orden är tröga

Jag vill
att någon drar en stol
intill min säng
och låter mej bli sedd

Jag önskar
att någon ser
mina ögons frågor,
känner mina händers undran
och läser mitt ansiktes språk

Jag ligger här stum
rädd att ingen vill eller vågar
höra mej när jag frågar

finns jag ännu?

Kan du röra vid mej,

kan du se mej?






Fri vers av bittemi VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-13 17:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Livet igenom behöver vi bli sedda...du skriver denna dikt med en sådan värme och medmänsklighet, medan du samtidigt ger oss en uppmaning som man inte kan värja sej emot... dina ord går rakt in...mycket fint...
2014-09-18

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-09-14

  Lars Hedlin
Skrivit med stor inlevelse och passion..Gillas mycket!
2014-09-14

    ej medlem längre
Uti längtan
och dramatik!
Där orden finns, vilar
ljuset! Bra!!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP