Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är något av ett pussel. Rent kronologiskt.


ÅT ETT HÅLL

som om var dag är den sista

tar en dag i taget här

som om skyarna ska brista

till basunljud ovan där

för min väg är aldrig målet

det är GUD som ÄR mitt liv

endast Han kan fylla hålet

i ditt tomma tidsfördriv

 

****

livet går bara åt ett håll

livet går bara åt rätt håll

när jag färdas längs med stigen

genom oron, genom krigen

 

****

men vad rör sig i ditt hjärta

efter allt du hört och sett?

och vad genomsyrar sinnet

efter allt det som har skett?

har du kvar din första kärlek?

brinner lågan ännu klar?

vill du bära all den smälek

som det kostar att bli kvar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   - augusti & september 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-20 14:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint Larz
texten mycket
talande

2014-09-21

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skaldat!
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP