Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmt välkommen till min vinter

Tystnaden bryts
Ett tjutande, ett skrik
strålkastare ur mörkret
en mäktig eld skär genom vinterkylan
Spränger alla färger
Jag återfår min syn
Ser att det är jag inte du
som där vid sidan av vägen
skriker livet ur mig
tills fasta handtag
styr mina armar mot kroppen,
försöker släcka mig

För det var du som dog,
inte jag




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-20 23:07



Bookmark and Share


  Li-Lo
skarven mellan "oss:et", "vi:et" väl beskrivet
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn