Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko



Önskar

mig




bort





tårar

rullar




längs tunna

kinder





Ensam

i smärtan




i allt


det grå




Löften tomma

i oktobernatten





Eko


av ett


jag










Fri vers av sommarmoln
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-01 16:14



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känsla stärks av ordens uppbyggnad. Bra !
2014-10-01

    AgnesKenshin
små, små ord som säger så mycket.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln