Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan två världar


Det här är inte livet
inte heller döden
det är landet mellan två världar
och jag är osäker på
vilken värld jag lämnat,
vilken värld jag ska inträda

Kanske kan jag återvända
kanske finns det en krokig stig tillbaka
igenväxt av björnbärssnår
som river i min nakna hud

Jag ska dansa på din grav
om du lovar att dansa på min
om du lovar att hålla mig sällskap
plantera inte rosor utan tistlar

En hedrande gest
ett brustet skratt,
du är min sol, det vet du väl?
ditt ljus tränger ner genom marken,
värmer min kalla grav

Det är inte så illa ändå
här nere
det är svalt och stillsamt,
mörkt och fridfullt

men nu har tiden varit inne länge nog
för förändring




Fri vers av Vad säger ett namn
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn