Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR OCH DÄR

Chattar med Fred om frihet.
Utanför faller Lövén ner.
Rött, gult och grönt
virvla runt
av vindens kast
och turbulens.
Med ens
blir det vitt och kallt.
Var det allt?

Krattar i manegen om dagen
bland tankar som faller ner.
Svart, vitt och grått
om vartannat
i all hast.
Ibland ångest
en rest,
skönt när den försvann.
Glädjen vann!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-08 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar