Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på regn

 

står jag
i timmar
under 
mitt
blå
paraply
och lyssnar
efter droppar 
stänk
eller ett slagregn
med åska
och gräshoppor
kan för allt jag vet
falla ner och studsa
i en tvär båge 
mot min
himmelska 
kupol
som jag själv
väljer
att veckla ut
med mina egna
gudalika 
krafter

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-09 22:55



Bookmark and Share


  walborg
Riktigt kul lek med omnipotensen
2014-10-13

    ej medlem längre
Gillar Tobias kommentar här; Makt i vardagen.

Inte att förringa. Bra text!
2014-10-11

  limerick
Respekt!
2014-10-11

  ULJO
Bra skrivet
2014-10-10

  Tobias Haglund
Att känna makt i vardagen! Denna gillar jag.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP