Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar...


Närhet

För att

 

kärleken och närheten

skall finna ett

ordentligt svar

att bygga ett fotfäste på

 

så är ärligheten

det viktigaste

i livet.

 

Men en gnutta

ödmjukhet och humor

som krydda därtill

 

är det inte enbart

förälskelse

 

det är en trygghet

och en livslång

vänskap med.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 759 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-09 19:48



Bookmark and Share


  Maria T
Så fina och viktiga tankar
2014-12-18

  Connie
En vacker ödmjuk text. Den skönaste jag läst på mycket länge. Den värmer verkligen långt in i hjärtat!
2014-10-18

  aol
Här är alla ingredienserna som ska vara i kärlekshjärtat och den går aldrig att radera,
2014-10-17

  Lars Hedlin
Stara varma ord om viktiga saker ;)
2014-10-10

  Mona Nordkvist VIP
Gillar din text. En måbratext.
2014-10-10

  Chawa VIP
Fina tankar nedpräntade med stor varm känsla..! Som ett recept på evig kärlek. Fint foto också!
2014-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Mycket kloka tankar!
2014-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Skicklighet med kameran är inte heller något som en är bortskämd med. Utöver kärleken till naturen, den mänskliga såväl som den där med sjö, träd, gräs och stenar.
Du är allt en riktig konstnärssjäl.
2014-10-09

  Angel of love
Så mycket sanning i dina ord.
Tycker mycket om den.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP