Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar inte



önskar inte
använda
denna här underbara sidan
för politiska syften

önskar inte
blåsa liv i hemska
underströmmar från
vänner man minst anar

önskar
däremot "öppna sinnen"
och glädjen över att få
finnas och vara
med dem fria

som bejakar allt liv
alla kulturer
med glädje och nyfikenhet

~~~

visst finns det fel och brister
visst finns det hat
visst finns det de som står över lagar
för att dem tror sig ha rätt till detta

men varför ska jag hata
se ett mörker utan ände
varför ska jag hämnas
och aldrig vara fri


helt förblindad
blir jag då
för all skönhet
moder jord
har att bjuda på



vad vore livet värt då?


~ agneta ~






Övriga genrer av agneta pichler
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-09 21:44



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet!
2014-10-11

    Dan Myrbeck
Bra skrivet.
Instämmer.
2014-10-10

  Lars Hedlin
Bra där vännen håller med dig..kram
2014-10-10

  Carina Bendix
Bra och tänkvärt skrivet. Sant.
2014-10-09

  Popangelov
Håller med. Ett öppet sinne tror inte alltid på sanningen - ett öppet sinne hade stoppat många konflikter i världen.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler