Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Facebook


Ny upptäckt

facebook, facebook

där kan du se vilka som inte infinner sig

på arbetsplatsen imorgon......

facebook har blivit nya sjukskrivningssajten

.. men  det har sina fördelar då jag kan ringa 

in vikarien direkt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-10 22:52



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Jag skrattar gott, men jag har inte facebook är jag ute då?
2014-10-20

  Connie
Ja kära tid, utvecklingen går i rasande fart! Och beroendeframkallande, men jag lyckades ta mig ur greppet!
2014-10-19

  ResenärGenomLivet
...suck...ja...
snyggt skrivet i alla fall...:-)
2014-10-12

  Lars Hedlin
JA facebook där kan allt hända....
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP