Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stengärdet

Ödmjukt fogat
Med valkmättad hand
Sten vid sten
Som i ett mönster

Tvättad av manssvett
Av utmattnings tårar
Strömmande
Över vindpinad kind

Sten vid sten
Minner om män

Tålmodigt knytande
Vedermödans gräns
Att skilja sin mark




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-13 10:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så väl fångat.
2014-10-14

  louisegirl
Så bra förmedlat, här.
2014-10-14

  Lars Hedlin
SÅ bra framfört!
2014-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du förmedlar det tunga arbetet
att bygga ett stengärde!
2014-10-13

  Stefan Albrektsson
Just sådana här murar (inte andra murar) är något av det vackraste jag vet! En fin text där jag särskilt uppskattar bilderna av arbetet: "valkmättad hand", "tvättad i manssvett", "tålmodigt knytande".
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan