Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östra huvudstaden II

Fyra tankelinjer
Sann kärlek
Odjup diskussion och eventuella bråk
Men riktig lycka
Tanken hos genier är rak
Bortom hjärnans hastighet
Tanken hos dödliga suddig
Och vacker i sin smutsighet




Fri vers av Tarras
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-14 00:03



Bookmark and Share


  Nanna X
intressant avslutning som lyfter fram smutsens skönhet!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras