Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet II

 

 

Min hemlighet

som jag har bevarat inom mig

i alla dessa år.

 

Har aldrig fällt en tår,

visat mitt inre

eller bara vågat uttal ditt namn.

 

Och tänk dig

att de alltid frågar efter dig

och jag kan bara le.

 

Om de bara visste

vad jag bär på inombords

då skullle de fälla en tår.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-04-04 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal