Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( eget mobilfoto, taget idag) I read the poem for you via the player on the right on the page :)


I Need Green ... ! :)

 

I need Green

Dress me up

too meet November

 

I need Green

When leaves are leaving

colorfully falling in Fall

 

I need Green

Like the Grass on the ground

full of autumn rain now, covered in copper and gold

 

I need Green

Like the trees

in July

 

I need Green

It does something nice with my eyes

The energy level in body mine instantly rise

As I see Green

 

Yes, I need Green!

 

Eva mca 2014-10-17




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-17 11:44



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
glädje skänker du
2014-10-24

    ej medlem längre
Fint diktat! Vacker färgskiftande bild!
2014-10-17

    tramp
ja det är så bra skrivet ! I mitten av Oktober när luften andas höst.
jag klär mig en grön filt vid brasan sken. Din fina text tar jag med mig tills vårgrönskan nalkas
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)