Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild ( mobilfoto) nu ikväll efter kvällspromenaden, på väg till tvättstugen på innergården. Fontänen hörs in i boningen, om morgonen, dagen, och i kvällningen :) läser dikten även , via spelaren till höger på sidan


Värmen


När dagen vaknar
och vi med den
Jag längtar redan
till kvällningen
När vi får mötas
återigen

 

I din famn
vilar jag då i tryggheten
i värmen och i vissheten
av den så starka kärleken
Djup och avspänd blir så sömnen

 

Hjärtliga och lustiga är skratten
När vi finner ron och stolligheten
om igen efter vardagskiven
Trötta irritationen rinner väck

så skönt sen att bli väckt av dig min vän
om morgonen


När dagen vaknar och vi med den
Och på nytt få längtan känn
till kvällningen


När vi får mötas

Återigen

 

 

Eva Akinvall 2014-10-22




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-22 19:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligvackermöte
2014-10-24

  M M Mannheim VIP
Fin värme i fina möten.
2014-10-22

  Palett
Fin text om kärlekslycka !
2014-10-22

  Heikki Hellman
Det härliga, obekymrade livet!
2014-10-22

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att få höra den fina dikten läsas...
2014-10-22

    ej medlem längre
Så skönt att ha något att vänta på till kvällen...
Fint diktat!
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)