Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel...?


Jag trodde
Jag visste
Men det jag visste
Att jag trodde
Tror jag nu
Att jag trodde
Fel...?


TT

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 303 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-24 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra om ordet fel....
2014-10-29

  Maria Sundelin VIP
Bra reflektion
2014-10-25

  Mats Kitok-Lundmark VIP
En bra luring. Enkel och fin.
2014-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
När man upptäcker att man trott fel, så kan man ju rätta till det man trodde var rätt, fast det var fel...eller...:-)
2014-10-24

  Angel of love
Man ska inte vara så hård mot sig själv.
2014-10-24

  Coldasice VIP
Det som är fel för vissa kanske är rätt för andra?


2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT