Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar dörren till himlen



dina heta kyssar
öppnar dörren
till himlen



likt

dina starka
fingertoppar

målar lustfyllda
mönster på min
hud



till tonerna
av din tunga


som viskar
kärlek
över hela
min nakna skrud




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 353 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-26 09:35



Bookmark and Share


  Connie
Vacker, het passion!
2014-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om tvåsamhet!
2014-10-27

  ULJO
Knonfin text dett, bokmärke
2014-10-26

  Änglaögon
En vacker himmel du beskriver, fint.
2014-10-26

  Lars Hedlin
*ler* En av dina absolut bästa...Känsla inlevelse och evig värme i orden..kram <3
2014-10-26

  stig wikman
OJ Å WOW !
Såååååå fint , Teresia .

Ett sånt underbart förlopp
Jag fick gåshud på min kropp.

APPLÅD Å BOKMÄRKE.
2014-10-26

  gunnnar nylund VIP
Jaa här har du fått till det från första
raden till den sista! Mycket bra skrivet!
Applåd!
2014-10-26

  louisegirl
Jättefint skrivet!
2014-10-26

    Bo Malte
fint...
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell