Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att de ska hålla

drömmarna

nu när vi är nära

att de ska stå emot

fast det skaver och ömmar


invävda

i november

att de får vila

med armarna om lugnet

medan vi glider närmare

de kala grenarna


Att de får hålla

våra drömmar











Fri vers av bittemi VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-30 12:39



Bookmark and Share


  aol
Underbar poesi som jag tycker om,
2014-10-30

  ResenärGenomLivet
Fint skriven önskan...
2014-10-30

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-10-30

  louisegirl
Stark och tänkvärd..
Fint förmedlat!
2014-10-30

  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2014-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar känslig poesi om att drömmar om det skattbara livet ska bli verklighet.
2014-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
Sjunker in och ligger kvar en stund.
2014-10-30

  Lars Hedlin
Bra starkt och nära!
2014-10-30
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP