Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min Ängel



När jag är med dig

känner jag mig

stark och säker.


Som en ängel

skyddar du mig

när livet känns svårt.


Du är glädjen

i mitt liv.


Vetskapen om att

du älskar mig

gör mig varm.




Fri vers av Eliza-69
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-27 00:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart att få känna så!
2014-10-30

  Maria T
Så skönt att få känna så
2014-10-29

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet och du skriv mera
2014-10-29

    Dan Myrbeck
Fin och varm!
2014-10-27

    ej medlem längre
Varma fina tankar och ord..
2014-10-27

  Bo Himmelsbåge
Din ömma, trofasta o Änglalika Kärlek gör mig varm inombords...

fin...!
2014-10-27

  ULJO
Så gott att känna så
2014-10-27

    ej medlem längre
Tack..detsamma känner jag <3
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69