Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det mjuka...


Det gör ont
Någonstans där inuti
I mitten
I det djupa

Det gör ont
Att tänka på
Vad som kunde varit
Om jag vågat

Jag är så trött
Jag vill vila nu
Vill drömma bort och kanske glömma dej
Jag är så kall
Jag börjar frysa nu
Vill till din famn och värma mej

Det är så öde
Vill inte vara här
Vill härifrån bort till en annan värld och tid
Jag är så tom
Vill inte må så här
Jag önskar bara att du låg här tätt bredvid

När hon går
Förbi ditt fönster
När hon går
Utanför din dörr
Tro aldrig
Hoppas inte
Att hon
Kommer till dig

Men det gör mej varm
Någonstans där inuti
I mitten
I det mjuka
När jag tänker
På dej

Det gör mej gott
Att tänka på
Vad som kunde varit
Om jag vågat
Om du velat
Men jag aldrig gjorde
När vi kunde
Ha varit
När vi ville
Att vi skulle vara
Vi

Det gör mej varm
Inuti
I det mjuka
Att drömma
Om dej

För mina drömmar
Kan aldrig någon
Någonsin

Ta…



TT

© 2014




Fri vers av TT
Läst 325 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-28 15:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint...
2014-11-07

  RW3
en fin melodi i texten och orden får mig att vilja sjunga :-)
2014-11-06

  Elisabeth H
Bara en tanke till som slog mig när jag läste denna fina text igen:
'Vad som kunde varit
Om jag vågat
Om du velat '

Har du frågat?
2014-11-03

  Åsa Njunjes
Grips av texten som visar på skyddet vi håller upp framför vår sårbarhet. I efterklang lämnar texten mig med hoppet, att nästa gång slutar det inte med flykten till en dröm.
2014-10-30

  Maria Sundelin VIP
Bra fångad känsla
2014-10-30

  Maiah VIP
Det är en ynnest att känna sån djup kärlek och så osjälviskt att uttrycka det utan att få tillbaka. Du kanske borde ge henne en annan prioritering i ditt liv men glömma kommer du aldrig att göra!
Det finns en fara att hon regerar i dig så att du inte ser någon annan som skulle mer än gärna ge dig värme och kärlek...
2014-10-28

  Coldasice VIP
Otroligt vackert vännen! Dina drömmar har du alltid, håll dem kärt!
2014-10-28

    Birgersdotter VIP
Berör..väldigt vemodigfint
2014-10-28

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om dina fina ord. Och det gör jag. Mycket.

2014-10-28

  Elisabeth H
Fint.
2014-10-28

  Yrre VIP
Fint detta!
2014-10-28

  Maj-Lis VIP
Berörande vackert
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT