Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS EN STIG

De finns en stig så undangömd
Den är smal och den är svår att gå
Men om man kommit dit
så fortsätter man ändå
Ty väl därinne tycks man höra något
något som är svårt förstå
De är någon där
som ber att få visa vägen
som man nästan inte ser 

När man gått så långt
så krafterna är slut
då faller man på knä
för svår och trång
den sista biten är 

Så öppnar sej en port
Man ser det
man aldrig sett förut
Man reser sej
Så är man inte längre här




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-28 16:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-04

  ULJO
Livets steg mot paradiset och kärlekens evighet. Fint fångat
2014-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin dikt...och tröstande...
2014-10-30

  Eva Helene VIP
Vilken fin dikt med djupt innehåll!
2014-10-29

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra :)
2014-10-29

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2014-10-28

  M M Mannheim VIP
En stig som slutar där en annan börjar.
2014-10-28

    ej medlem längre
Mycket fint!
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Livets vandring mot Pärleporten.
2014-10-28

  stig wikman
Vackert Maj-Lis.

Först trodde jag du
menade mig , men .

KRAM Å APPLÅD.
Å BOKMÄRKE.
2014-10-28

    ej medlem längre
Din bästa text hittills. Ljuv, hoppfull och alldeles sann!!!!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP