Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn , cancer och orättvisa


tyst och stum

Det enda jag vill

är att skrika och gråta

men sorgen om morgondagen

gör min röst tyst och stum




Fri vers av Maiah VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-28 21:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs inom!
2014-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP