Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt ur hjärtat just nu


KÄRLEK SKRATT OCH GRÅT

Sitter allena här i sena kvällen

och så många tankar i mitt huvud

många  handlar om dej

du måste vara totalt trött i dina ben

som du springer runt i mitt huvud

 

tänker på kärlek tänker på skratt 

tänker på gråt

 

tänker på alla vackra ord

som ströddes som röda rosenblad

men som fick vissna och torka

när de ingen näring gavs

 

de som jag strödde

dom lever kvar av tankekraften

och dom doftar ännu kärlek

 

mitt huvud är fullt

av kärlek gråt och skratt

både dag och natt

 

Tanken kan fortsätta snurra 

i oändlighet

men det vill

att fingrarna hänger med

 

Så god natt mina vänner

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-01 21:52



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackra tankar. Känns igen. Kram
2014-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det var lite vemod i dina fina tankar...
2014-11-04

  ULJO
Vackert med melankoliska stänk
2014-11-02

    ej medlem längre
Vackert och sorgset, varm kram till dig.
2014-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Vemodiga tankar!
Bra förmedlat.
2014-11-02

  stig wikman
Såååååå Fint.

KRAM-APPLÅD-BOKMÄRKE.
( å en liten puss på köpet )

FRÅN STIG.
2014-11-02

    ej medlem längre
Så känslofyllt vackert..
2014-11-02

  Lars Hedlin
Vemodig och känslosam
2014-11-02

  Drömfångare
Vacker :)
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP