Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihålig

jag vill skriva något
något som förklarar den där känslan
känslan som sprungit ikapp
för den har alltid funnits där
gnagande inombords

den förtär mig
den där känslan
känslan som jag undermedvetet visste att jag hade

och jag vill skriva något
något som förklarar
men orden sviker mig

för hur förklarar man något
som känns så förskräckligt ihåligt?




Fri vers av lonelynights
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-06 02:08



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Jadu, det har jag undrat länge jag med...

Men på något vis fångar du den där ihåliga uppgivenheten genom dina ord. För den förtär, lämnar en tom och nästan helt känslolös.

Kan man skriva utan känslor? Jag vet inte. Jag kan inte.
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights