Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstå döden.

Att leva varje dag, gör att jag varje dag kommer ett steg närmare dig.
Att dö och finna dig i ljuset är en längtan svår att motstå.
Vår tid kommer igen och då kommer vi inte minnas att vi någonsin varit ifrån varann.




Fri vers av Johan-70
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-10 00:29



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Berörs
2014-12-03

  Schizooliza
Så väl beskrivet med både smärtan och längtan som uthärdas av hoppet.
2014-11-18

  Angel of love
Berörande text.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70