Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke en morgon


Få rätt ha rätt

Vilket är viktigast:
Att få rätt genom att "vinna" 
eller att verkligen ha rätt
och strunta i kampen?




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-11 07:50



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hum det sista.. men ack så många som kör på det första.
2014-11-11

    ej medlem längre
falskt dilemma med för få alternativ men med fler pajjar såklart retoriken
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP