Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knapp nöd

 

 

för lite liv för att 

ha råd med

det här

 

för mycket död för

att ha tid att

vänta

 

tillräckligt med begär

för att våga

språnget

 




Fri vers av petter rost
Läst 404 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-17 12:45



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
i nöd - - - (finns) OCH lust ------------ och språnget vägs på våg - och vågas!
2015-03-09

  Beyond Eternity
Åh herre Buddha, den här är grym! Vilket otroligt vackert och djupt sätt att uttrycka
"Sluta krångla, följ ditt hjärta"
( i alla fall i min värld ;-) )

2014-11-22

  Lollitta VIP




GUUUUUUUUUULDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-11-19

  axveronika
ja så på pricken
2014-11-18

    prima donna
Sinnet gör balansräkning och resultatet blev en fin förmedlad text
2014-11-18

  Maiah VIP
Fint fångat
2014-11-17

  walborg
Elegant formulering
2014-11-17

  Anna H
En tuff balansgång mellan livet och döden. Det gäller att prioritera det viktiga och verkligen göra just det. Fint fångat!
2014-11-17

    ej medlem längre
Snyggt! Exakt så kan det kännas.
2014-11-17

    Frozenbride
Just så!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost