Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdmassage

Längst ut.
Sirliga små händer.
Vidrör ömsint
smälta kärlekstrådar.
Rykande moderskepp
spinner innerlighet
och löder varma band.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-18 21:57



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-14

  Lars Hedlin
Wonderful! ;)
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP