Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora pusslet

Du håller upp en bit.
Ser konturerna framför ljuset.
Springer ivrigt iväg för att se var den passar in.
Organiserade små högar.
Ledtrådar i skarvarna.
Konstig form denna gång.
Men
bräckjärnet får vila.
Du älskar ändå.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-18 22:20



Bookmark and Share


  Water
Tjusigt! Och det är roligt att lägga pussel när alla bitar passar inom acceptansens ramar.
2014-11-19

  Lars Hedlin
Mycket bra gillas! ;)
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP