Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkelheit

En verklighet av strukturerat kaos
Som rundgången i en överdistad förstärkare
Jag finner inga ord
Livet brakar in i mitt fönster i en explosion av skärvor

Blod i glasartade ögon
Tårar rinner längs med ruttna ekstammar
Som små dammar av förakt
Och skogarna jag lekte i som barn är döda

Kallt och ihåligt ekande ensamhet
Sönderrostande strandade atlantångare
En ensam korp på en naken trädgren,
Hatiska blickar

Mitt trapphus stinker av död och spyor
Kallt ljus längs betonggråa väggar
En atombombad anarki, en utopi i spillror;
Kärlek




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-19 19:34



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Jag undrar fan inte om det här är det bästa du skrivit.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades