Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WC

Vill du skriva
läs, begrunda och skriv
så mycket du bara kan
och vill du inte det
känns det ointressant att läsa
oviktigt att tänka
och jobbigt att skriva
mer än lite sådär då och då
då kanske det inte riktigt var skriva
du egentligen ville
då kanske du bara behövde gå på toaletten
och det är inget större fel med det
alla behöver gå på toaletten
med jämna mellanrum
för att tömma sig
så där




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 23:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Hihihi...ja, det finns olika sätt att tömma sej på...:-))
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP