Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om det är sant men ryktet gör gällande


Inte hennes längtan

Hon står där dag efter dag

på samma ställe

med en sittdyna i sin hand

blickar mot horisonten

väntar

väntar på sin man

väntar på hans buss

ibland sätter hon sig en bänk

och fortsätter att vänta

vänta på sin man

vänta på hans buss

buss efter buss passerar

ibland stannar en buss

några kliver av

men inte hennes man

han är sedan länge död

men inte hennes längtan




Fri vers av Berra Bäver
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 09:57



Bookmark and Share


  aol
Grep tag i mej för så är det man tar så liten plats på jorden men tomrummet kan kännas stort när din vän lämnar den
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver